Vinduer

Vinduer i tre og PVC fra vår samarbeidspartner i Litauen

Plastvindusprodusenten UAB ARLANGA pvc begynte sin virksomhet i 1999 i Klaipėda. Stadig utvikling av produksjonslinjer gjennom presenteringen av avanserte tyske teknologier.

Investeringen i nye maskiner sørget for den gode vinduskvaliteten. Profesjonelle ferdigheter til bedriftems ansatte som er pliktoppfyllende og har ansvarsfullt syn garanterer stadig økende kundekrets. Vi har tilbudt og tilbyr våre kunder høy kvalitet, korte produksjonsfrister, og rimelige priser. Alt dett bidro til den dynamiske økningen samt gir stimulus til stadig utvikling.

Selskapets profil UAB ARLANGA pvc produserer europeiske vinduer (innadslående) og skandinaviske vinduer (utadslående). Bedriftens partner er en av mest berømte produsenter i Europa – REHAU konsern som leverer kvalitets plastprofiler. Bedriften benytter tyske ROTO og danske PN beslag. Bedriften forholder seg til gyldige standarder.

Alle produkter har CE merke som bekrefter at de er i samsvar med EUs direktiver. I dag eksporterer bedriften mesteparten av sine produkter til Danmark, Norge, Sverige, Latvia, Island, og andre europeiske land.

Skandinaviske vinduer

Denne type vinduer er veldig populære i Skandinavia. Derfor produseres de etter skandinavisk standard.

Europeiske vinduer

Denne type vinduer er veldig populære i Skandinavia. Derfor produseres de etter skandinavisk standard.

Sertifikater

Arlangas sertifikater for PVC vinduer for Skandinaviske forhold:

Personvern